Feverboy

Han har feber. Igen. Jämrans unge. Och inte vill han städa heller, han bara låtsasgråter och låter en massa när jag säger åt honom.
Allt är blä idag. En sån där överhettad-hjärna-dag. Och inatt (när jag väl fick sova) drömde jag att jag födde en massa barn och hade skitont och gick sönder hur mycket som helst. Vaknade helt kallsvettig och övertygad om att jag numera hade minst tio kids att ta hand om. Lite panik innan jag vaknade till.
Men vi får väl se vart den här dagen leder. Om det blir en mysig hemmaeftermiddag eller om trotset ska få förstöra alltihop.
Väntar på att fastighetsskötaren ska komma och laga toan oxå. Tur att man har två. Fast den trasiga är ju MIN liksom. Tjejtoan. Jäkla folk!

Ska börja vara nyttig igen idag med. Ska sätta upp en riktig slutamednikotindag och skriva en massa om det, det hjälpte sist. Innan jag weakade ur och körde upp en snus under läppen. Och nu när det inte är lika kallt ute kan man ju gå ut och gå ibland med. Och så ska jag sluta äta massa dumheter. Japp. Nikotinet får ta den tid det tar, men det andra har jag försökt starta idag. Känns bra. Dreas gillar ju att hemmaträna med mig oxå så det ska nog inte vara några problem =)


Hänger på Bishop med mina puckon! And I lo...

201101302641 (MMS)

Hänger på Bishop med mina puckon! And I love it!!


28 and still running

Usch, jag skrev ett inlägg och la upp bilder och allt, och så dog firefox!! Jäkla dator =(

Hade iaf fest igår. Riktigt roligt! Över 50 pers här, och jag drack mojitos och minglade runt men höll mig nykter och städade och styrde tills folk blev galna på mig =)
Fick massa fina presenter också, varav en var inslagen i silvertejp (tack Dread).
Det dracks, raggades, dansades och tyvärr sexualiserades det i mitt badrum. Äckligt värre, men men.

Idag blir det nog en match med pilatesbollen för att få ordning på alla miljontals kalorier man har fått i sig med allt fika och alla drinkar! =)

Här är lite bilder från mina underbara dagar som födelsedagsbarn:


Oh happy day!

Hipp hurra för mig idag!
Har varit en galet stressad dag! Men sjukt rolig. Masa folk har varit här och fikat, jag har blivit nerspydd av två ungar (tyvärr inte samtidigt), och jag lyckades galant med både cupcakes och hallonchokladtårta! Det var en fin syn när jag oc lilla Mimmi stod i badrummet i bara blöja/trosor med kräks överallt och alla mina gäster satt i vardagsrummet medan några av dom torkade spyor på golvet och assisterade oss med kläder! =)

Och jaaa, jag r som en unge på julafton och älskar paket, även om det är sällskapet som ger dagen sin guldkant. Så det här ar jag fått:

  • Jeans (jäääättefina)
  • Kofta
  • Högklackade leopardskor (sjuuukt snygga)
  • svart pennkjol
  • presentkort på böcker (lovely)
  • alla ingredienser till mojitos + drinkbok + alvedon och ögonsovlapp (ja ni vet) till dagen efter
  • skitsnygg bikerjacka i mocka med nitar
  • glasflamingon!
  • stor vas med marilyntryck
  • brödburk (locket är en skärbräda, astufft)
  • massa godis
  • presentkort på tatuering
  • skumpa
  • TVÄTTMASKIN

Jag hoppas jag inte glömde nåt nu... Förlåt isåfall den som gav mig det, är sååå trött i huvet!
Så dagen har firats med folk, tvättmaskinsinstallation, kräks, galet mycket kaffe, lite legobygge & tv-spel oc massa underbara människor!
Och nu ligger allt nerspytt i maskinen och blir rent och fint igen! =)

TACK alla som kom, alla som skrivit på facebook, messat och ringt!
Love y´all!!!


Rena rama julafton!

Nu har min älskade unge fått paket!
En bumblebee-mask, ett star wars-flipperspel och en megastor bionicle.
Och jag fick ashärliga sängkläder som är mjukare än mjukast och vita! Love it!




Faderskapet.

Japp idag kommer faderskapet hit med sin nya hund.
Vi ska köpa försenad julklapp till Andreas och födelsedagspresent åt mig en dag för tidigt.
Var längesen jag träffade pappsen nu så det ska bli trevligt.
Funtar på en Darth Vader-mask åt barnet. Han vill ju bara ha lego men jag har satt ett stort och moderligt NEJ där. Tills han lär sig städa undan allt lego efter sig så vi andra slipper ha blåmärken under fötterna jämt. Det finns få saker som gör så ont som att trampa på en legogubbe! Dessutom försvinner ändå hälften in i dammsugaren eftersom det ligger överallt hemma.
Jag själv vet inte alls vad jag vill ha. Nya sängkläder blir det nog. Det behöver jag.
I övrigt önskar jag mig bara en tvättmaskin. Ha levt utan i snart 4 år och det är fruktansvärt! Men en sån får jag av min världsbästa mamma imorrn! =)
Nu ska jag hinka i mig lite mer kaffe så jag blir ännu mera skakis, sen ska jag röja undan lite lego och sånt innan faderskapet och jycken kommer hit!




Godmorgon! Mobilbloggar från badrummet. Bl...

mms_img34835 (MMS)

Godmorgon! Mobilbloggar från badrummet. Blir en lång dag idag. Ska bada, sola och sen ner på stan och fixa inför torsdag och fredag. Och sen ska vi till Fia och småtjejerna på middag. Saknar dom massor så det ska bli skitkul. Dreas är på väg till skolan nu. Han var sådär supermysig hela morgonen, till skillnad från en viss annan herre som jag inte var ett dugg glad på... Men nu ska jag ta en snus, dyka ner i badet och dricka kaffe!


End of the weekend

Japp nu är helgen över! Min älskade unge är hemma igen och har haft det jättebra och lägenheten är återställd efter besöken.
Igår repade vi. Fulla som tokar och lika galet som det brukar kunna bli då. Kom på att vi ska sätta upp en kamera i replokalen och sälja det till kanal 5. Och rösta ut Mike varje avsnitt.
Efter repet blev det en snabbtripp till Munken och sen hem till Victor där han gjorde pyttipappa åt mig. Lovely.
Imorrn börjas det igen. Då ska vi upp tidigt och barnet ska till skolan och damen ska leta jobb.

Hallelujah I just love him so

168958_498503326 (MMS)

Hallelujah I just love him so


Home & safe

Är kanske inte skiiitnykter just nu. Men gaaah vilken kväll!!
chris kom till mig, asfull. Rekordfull. Jocke började fylla till sig, och Charlie oxå. Victor kom men drack i princip inte mer än ett par öl efter hans dag med begravning och pappabesök och allt.
Hugo.
En tant på ca 50 bast trycker undan mig från Charlie två gånger så jag välter omkull andra folk i baren. För att hon MÅSTE prata med Charlie. Jo jo. Fast man knuffar och armbågar inte folk för det. Aldrig. Nånsin.
Hur som helst slet hon halvt av mig armen inne på stora dansgolvet en timme senare, när hon skulle visa sina kompisar vem "hennes kille" var med ikväll. Aaajuste. Jag svarade fint med att antyda att hon borde ha barnban. Och att hon hade bruna tänder och luktade illa.
Tyvärr var det sant. Och tyvärr var det exakt så omoget jag bemötte denna tant..
Hur som helst, jag dansade modern dans, as usual, och sen gick vi hemåt.
 Halvvägs hem hittar vi en stackars tjej ligga på trottoaren. nån snubbe var där med henne men han skrattade åt henne och var tydligen bög? Jag som trodde att bögar var extra sympatiska människor efter mina egna erfarenheter, men vissa är tydligen rena bitches. Jag drog iaf upp kraken och följde henne hem. Och tog en titt på damens fot i hennes hall. Mer stukad fot än så får man leta efter!
Jag hoppas innerligt den dag JAG är så full att jag ramlar handlöst på trottoaren, att det kommer en vänlig själ och tar med mig hem och lindar min fot!
Nu är jag iaf hemma, efter mycket om och men.
Nu ska jag öta bulgur och kyckling i thaisås.
Godnatt!



Let´s party



Nu är skinnfodralet på, maten på väg ner i magen och vindrinkarna sörplas.
Nu är det party!
Ha en asbra kväll. Ses på Hugo!

Coffe and cheese



Sitter i köket och pratar med mamma, dricker kaffe och äter kex och ost! Har varit på arbetsförmedlingen, och det gick bra. Skönt det.
Har inte tagit tag i pilatesbollen än idag, men det får bli om ett par timmar. Andreas åker till en kompis om en timme och ska vara borta till söndag, så jag tar det när jag inte har konkurrens om bollen sen =)
Och på lördag ska vi repa. Med Stefan! Så sjukt roligt. Det är liksom inte samma sak att repa utan sin älskade trummis. Så ölrep och lite fest med mina boys imorrn.

Nu ska jag ge min älskade unge lite extra mycket kärlek så han klarar sig hela helgen!

Beach 2011 / Pilatesboll

Asså jag är ju ingen discipllinerad dam. Inte när det gäller nyttigheter, träning o.s.v. iallafall. Jag köpte en pilatesboll i typ november för att jag behöver träna upp min rygg efter diverse fåtöljkastningar 2008. Muskelfästena är inte det dom borde vara alls. Då jag inte kommit igång vid jul fick jag en bok med tillhörande dvd om pilatesövningar av Charlies mamma. Tror ni jag har rört bollen...? Nej. Exakt. Andreas brukar rulla runt på den ibland, det är allt.

Men så idag fick jag ett litet ryck och tänkte att "Nej nu jäklar ska jag prova!"
Jag är ju inte 18 längre liksom, min kropp kommer inte automatiskt se bra ut oavsett hur jag lever. Dags att börja inse det nu. (Även om det tar emot)

Så jag tog fram bollen från sitt hörn och tänkte bekanta mig med den.
Den är rosa och såg väldigt trevlig ut. Tills jag satte mig på den.
Lektion 1 i pilates: BALANS.
Fick ägna en kvart bara åt att lära mig att inte ramla av och slå rumpan i golvet!
Till slut gick det bra, och då var det rena drömmen!
Sit-ups som annars gör så förjordat ont i ryggen och nacken kändes BARA i magen. Rätt rejält dessutom. Rumpan, låren, armarna och ryggen fick sig också varsin omgång, och 20 min senare är jag i det närmaste medvetslös. Usch vad otränad jag är! Men det var faktiskt riktigt kul, så nu ska jag se till att hålla mig såhär duktig varje dag! Inget ska fladdra på fröken Larsson i sommar. =)

Bjuder på en assnygg jag-tappar-balansen-bild också!




Error error bloggterror

Bara testar en grej. Får ingen ordning på Facebookgrejen. Kommer antagligen inte funka nu heller.
Och så har jag tänkt på en sak. Fan vad dåliga vi är på att kommentera varann, hörrni! Ändring tack! =)

Mitt nya nyttiga liv går för övrigt sådär. Sover inte alls som jag ska, äter pizza och åt tillochmed CHIPS igår! Jag hatar ju chips! Och så deppar jag en massa istället för att ta tag i den skit som hänger över mig. Och så rör jag inte på mig ett enda dugg. Usch! Inspiration, tack! Motivation, tack! Ork och lust, tack!

Vill ha! Ge mig!

6942744-origpic- (MMS)

Vill ha! Ge mig!


xxxx

Follow my blog with bloglovin

Hairless, mindless



Börjar vänja mig vid att vara löshårslös nu. Den där enorma ångesten och "jag ser ut som en tjock pojke"-paniken har inte infunnit sig den här gången. Skönt det.
Hur som helst, bilden togs i lördags på Violas 30-årsfest. Hur roligt som helst hade vi. Det här med fri bar är dock inget som funkar speciellt bra för mig. Sista timmen är svart. Men jag dansade tydligen. Och Charlie började ge mig drinkar utan alkohol och lättöl när jag ville ha nåt. Som vanligt. Men det man inte vet.... =)

Idag ska det lösas bekymmer och få rätsida på lite skit igen. 

Brommamamma deluxe idag!! Igår firade vi D...

201101092613 (MMS)

Brommamamma deluxe idag!! Igår firade vi Dread som dansade i mankini och bjöd på popcorn. Var även på nya Hugo och dansade. Himla skönt nu med nya åldersgränsen! Idag äter vi pannkakor och dricker kaffe i morgonrock!


Hemmafredag med influensa! High life! Drea...

mms_img58886 (MMS)

Hemmafredag med influensa! High life! Dreas är fin idag. Han har skjorta, har borstat håret och lånat parfym. Vi har varit och hyrt Till Vildingarnas land som vi ska se snart. Om han kan släppa sitt DS. Massa godis och cola ska vi svulla i oss med! Skönt med lite mysfredag med mannen i mitt liv :)


Trött efter ölrep och Hugo igår! Men en br...

mms_img14051 (MMS)

Trött efter ölrep och Hugo igår! Men en bra kväll var det, som slutade hos Victor. Fint det. I övrigt vet jag ingenting just nu. Inget verkar gå min väg för tillfället. Har varit skönt att Andreas haft jullov så jag fått ha honom hemma om dagarna. Och lite sovmorgon mitt i veckan stör ju inte heller. Men jag vet inte hur han mår riktigt, kraken. Han hittade ett kort på J. Han ville ha det i en ram. Så nu står det som en tavla i hans bokhylla. Usch vad vi utsatte den lilla ungen för hjärtesorg...


1 januari 2011. Nytt år igen. Och vad fort...

mms_img30111 (MMS)

1 januari 2011. Nytt år igen. Och vad fort det har gått! Vet knappt vad som har hänt det gångna året.. Andreas har börjat skolan. Två nära har dött. Massa vänner har fått barn. Många mysiga sommardagar. The Stiffs skapades.. Och så måste man ju nyårslöfta! Jag har två. 1. Att vara snäll mot mej själv. (inget nikotin, mindre kaffe, bättre mat, mer sömn, osv.) 2. Att göra mer roliga saker med Andreas.


RSS 2.0