I´m a big, big girl...

Fy bubblan! Nu är jag svullen och trött!
Har varit duktig och sökt jobb nu oxå. Med ett huvud som knappt är igång. Får väl se hur det går =)
Patte kommer hit snart. Han har glömt sin tandborste här. Illa alltså. Så kan det gå när man har pojkar här om nätterna! Bad girl!
Barnet städar sitt rum och sjunger högt till Bandit. Just nu är det Iron Man hör jag. Charlie söker oxå jobb, fast med den andra datorn. Linus kommer och formaterar om den åt mig ikväll. Vista har dödat den...
Nej nu blir det mera kaffe!


Mobilblogg insomnia deluxe städtant! Har i...

Mobilblogg insomnia deluxe städtant! Har inte kunnat sova alls inatt. Så jag har städat. Å det grövsta. Skurat badrummen från golv till tak, torkat köksskåp o luckor, tvättat, rensat bland jackor, väskor o halsdukar och dammat alla hyllor och hörn. Och ja, mina fina grannar, jag VAR tvungen att dammsuga klockan tre på natten. Jag var inne i ett flow. Har även knäskurat golven och rensat ur lite kläder. Och jag hittade en gammal Elle bakom soffan i köket. En wedding-edition. Och om jag nånsin gifter mig ska jag bannemej ha vita boots! Och en likadan klänning som Pink hade. Snyggare outfit får man leta efter! Prinsessa värre. Övertröttheten börjar göra sig påmind nu. Ligger utslagen i soffan med kaffekopp nummer fem och försöker samla ihop hjärncellerna... Hej måndag!


Throwing undies

Jävlar vilken kväll!
Först lite fördricka hos Fia, sen vidare till Skandia. Kollade på Illfigure-pojkarna och kastade trosor på scenen. Japp, ska det va så ska de va ordentligt!
Motherload och Mother Misery spelade oxå. Trevligt folk. Efter att ha druckit lite för mycket cider åkte vi vidare till Blå Huset på efterfest. Och där stötte vi på fina Amanda, Mike, Ämma, Dread & Jenny, och Emily och Frida spelade asbra musik. Helt lovely. Blev även ännu ett givande samtal med herr Max. =)

Idag är det sängen. Massa skitprogram på tv. Snart kommer kiddo hem, då blir det väl tvspel och sånt antar jag.
Ska nog slänga mig i mitt älskade badkar en stund oxå. Inte helt på topp idag alltså.


Mama I´m coming home..




Sitter hemma hos mamma. Ska snart kolla på American History X i mitt gamla rum i källaren. Dom har bara tråkkanaler och en video här nere numera, så när vi var hos Charlies mamma och åt thaimat så tog vi med oss ett par videofilmer så vi har nåt att roa oss med här ikväll. =)
Imorgon ska vi till djurparken. Ska få årskort av min skitsnälla mamma! Sjukt dyrt, men hon vann 4 st så jag, Andreas och Charlie får varsitt.

Mår sådär just nu. Tråkigt när människor an trodde var helt underbara beter sig själviskt, överlägset och bara dumt.. Gör lite ont i hjärtat, både på mig och mina vänner. Riktigt jobbigt. Men men.

Nu ska jag kolla lite rea och INTE klicka hem nåt onödigt.
Sov gott alla mina fina!

Crazy Days



Trött badtjej! Har lyckas vända på dygnet. Fast på ett helt nytt sätt. Jag somnar skittidigt på kvällarna och vaknar runt 4 på morgonen och är pigg. Helt skevt. Kan man aldrig hitta nån normal balans i det där??
Har hur som helst haft världens knäppaste helg. Here you go:

Torsdag: Hemmadag som avslutades med lite biljard på Cuebar med Patte och Linus. Drack mellanöl och blev onyktra. Charlie hämtade mig och Patte vid midnatt, och vi åkte till Statoil för nikotinköp. Där står en fd patient i sommarjacka och har köpt 6 liter mjölk. Då denna enormt goa man lider av grav schizofreni beslutade jag att han skulle få skjuts hem, han hade ju trots allt gått genom halva stan i minusgrader och hans mobilbatteri var slut. Bjöd honom på lite McD med. For hem till Patte och bestämde oss för att dygna. Kollade på Farsan och drack cola.

Fredag: Off to Busfabriken vid 11. Övertröttheten slog till nånstans på väg till McD på hemvägen, och vi bestämde oss för att en powernap vore bra. Så jag, Charlie och Patte knölade ner oss i min säng och Dreas fick spela xbox en timme. Trodde vi. Vaknade 18.50, inte 16.30. Jag skulle va på Grand kl 19 men var där vid 22. Jocke körde ner mig, och vi blev stoppade av polisen på vägen, för han hade lite för kul i halkan. Han kom dock undan med både körkort och plånbok i behåll.
På Grand kände jag två pers av typ 15, men blev såklart bästis med alla innan kvällen var slut. Fick en liten (läs jättestor) bodyguard ett tag också, varken Charlie eller Jocke fick prata med mig på väg från Hugo på natten.
Hamnade på Grand igen för lite bad och andra trevligheter, och sov gott där! Tack Tobbe! =)

Lördag: Blev väckt av ett frenetiskt "knack, knack, knack, Penny!, knack, knack, knack, Penny!" och fick sen höra att jag såg ut som dom andra mådde.. Hmm.. Dissade hotellfrukosten (stupid girl) för jag mådde så illa att jag inte trodde att det skulle gå bra att äta alls. Mötte upp Charlie hos Jocke där han hade sovit och gick hem. Däckade i badkaret. Somnade innan 22 i soffan och vaknade 04.15 igår morse. Pigg.

Söndag: Tillbaka till Busfabriken vid 11 för kalas. Thias har fyllt 7. Sen hem till mamma för att äta dillkött och spana in deras nya kök. Kanonsnyggt! Kvällen spenderades hemma med Patte och Chris, och jag däckade i soffan vid 22.30. Vaknade 03.30 inatt och var pigg. Gaaah!!!

Idag ska Dreas kompis komma hit, det ska städas järnet, och sen blir det nog ännu mera soffa.
Hej måndag!

Dead girl deluxe. Galen helg. Bloggar sen....

1298217273813 (MMS)

Dead girl deluxe. Galen helg. Bloggar sen. Ciao!


Diddi + ring = success!!

mms_img41054 (MMS)

Diddi + ring = success!!


Sick, ill, baaad



Det går bra nu..
Har dragit på mig feber, och i samma stund tappade jag allt vad jag lovat mg själv! Ligger i sängen oc häver i mig lökringar och hamburgare som Jocke kom hit med från Max. Det är bra att känna folk med lite olika jobb =)
Men så fort jag blir frisk igen kommer jag bli snygg och fit igen. Eller nåt. Usch, dålig karaktär alltså!

Lillebror fick åka hem från sjukan idag. Det känns bra. Yo go kiddo!!

Har i övrigt en väldigt skön vecka bakom mig. Hängt massor med Patte, som har blivit precis som han ska vara igen. <3
Och vi har repat en hel del. Och jag var inte ute på krogen och svirade en enda gång trots att jag var barnledig hela helgen! Kanske har lite karaktär after all...

Har även fyndat loss lite! Klickade hem lite t-shirts och en skjorta från Sailor Jerry, och tack vare ännu en vän i en bra butik så blev det ett par sjukt snygga Killah-jeans till oförskämt bra pris. Så nu har jag shoppat för flera månader, för mindre pengar än jag brukar lägga ut på en månad och vanligtvis köpa lite HM-skit. Sjukt nöjd!

Och nu är det snart dags för en ny garderobsrensning! Insåg idag när jag styrde iordning lite att jag har tishor och linnen som jag i princip aldrig använt och antagligen inte kommer använda heller. Allt "fult" är redan utrensat, så nu är det dags att riva ut snygga grejer. Känns inte ett dugg kul, men jag orkar inte riva runt i virrvarret varje morgon när det ändå aldrig slutar med att jag tar på mig nåt oväntat..

Aja nu ska feberdonnan sova!
Peace out!

Igår var vi o repade lite. Det var roligt....

mms_img53118 (MMS)

Igår var vi o repade lite. Det var roligt. Charlie lärde sig My Hero på bas, och sen skulle den spelas. Hela tiden. Skitjobbigt, men i övrigt var det riktigt skoj! Patte och jag ramlade mitt på stan och slog halvt ihjäl oss på hemvägen. Jobbigt när man ska hålla på och bära på varann sådär, det slutar ju sällan bra :) Idag blir det nog lugnt. Karlarna snackar om rosa drinkar men jag vet inte det jag...


Det gick en kvart...

mms_img29996 (MMS)

Det gick en kvart...


Min älskade gris till lillebror ligger på ...

90111_1281996155 (MMS)

Min älskade gris till lillebror ligger på hjärt-iva. Krya på dig ungskrutt!!


Mobilblogg deluxe! Har varit himla dålig p...

mms_img14339 (MMS)

Mobilblogg deluxe! Har varit himla dålig på att blogga sista tiden. Igår repade vi en stund, det var roligt. Idag ligger vi i soffan och segar. Ska snart klå grabbarna i tvspel. Och Patte ska få bju på käk!


Friday night lights



Sitter på min köksbänk och är trött och seg. Har varit och hyrt film, haft 8 pers här och käkat morötter och dip och skrattat åt min knäppa unge. Det är rätt kul när han vill haka på vuxenskämten =)
eftersom jag ändå inte kan sova, och det trots allt är fredag natt, så tänker jag fortsätta sy helt enkelt. Ja, så får det bli.
Godnatt allihopa! Eller Party On!!! för er som är ute och svirar!

Tyget fixat! Sailordress on the way! Final...

Tyget fixat! Sailordress on the way! Finally! Usch vad länge jag haft saker hemma och velat göra en ny sen min förra söps sönder. Fast den här blir snyggare. Och blåvit istället för bara vit. Kommer bli lovely. Nu ska vi bara vänta på att nya Mike blir klar hos farbror blå med sitt leg så blir det att fira sen. Inte klänningen då utan att Pizza Hut öppnat. Men sen blir det hem till min bästa vän symaskinen. Som för tillfället bara vill sy raksöm. Men såna petitesser skiter jag i.


Coke & Supreme!

Har haft en kanondag! Varit hos Mia och dundermyst med Lennon och Noah, och Andreas lekte med dom stora kidsen. Fick en fåtölj och lite annat av henne med så det blev en jobbig hemväg, men lätt värt det!
Sen var Chrille och Mike här ett tag, och sen slocknade damen i soffan. Vanade nyss hungrig som en varg. Så mr Charles är på väg till Max för att fixa en supremeburgare åt mig! Sitter här med min underbara Cola och väntar. Zero, of course.
ja, jag vet, jag skulle vara nyttig nu. Men jag lider av lite självömkan just nu s jag UNNAR mig. (dessutom har vi fått rabattkuponger på max så det är i princip gratis)




Har haft sådär enormt ont i korsryggen igen med. I flera dagar. I morse kunde jag inte ens röra mig, så Charlie fick lyfta upp en skrikande tjej ur sängen. Jag vet att det antagligen skulle ta några år innan det blev helt bra igen, men det här är ju helt galet!!
Och det värsta av allt är att Andreas vet varför jag har ont. Det är som om allt dras upp på nytt för honom ibland när han blir påmind, och det gör så jäkla ont i mammahjärtat.
Jag har kunnat förlåta och gå vidare för min egen del. Fast det är svårt att förlåta nån som antagligen fortfarande inte inser vad han faktiskt har gjort. Men allt han gjort mot min älskade lilla unge... det kommer ta tid att kunna lämna bakom mig.


Biljard it is!



Nu är jag trött på att ligga i sängen och deppa. Ska utklassa herrarna i lite biljard istället!

RSS 2.0