Idag har vi hängt på södermalm och varit b...

mms_img32146 (MMS)

Idag har vi hängt på södermalm och varit bakis! Amanda och Niklas bjöd med oss på spontanresa till Sthlm igår. Var på Inkbash och träffade massa härliga människor och skaffade nya piercingar. Skulle åkt hem inatt igen, men Niklas fick tatueringstid idag så vi sov i bilen och vi andra har gått runt på södermalm och fikat och kollat i affärer och haft ont i våra kroppar efter natten. Nu blir det filmmys med kiddo i våra onepieces!


Mobilblogg från badkaret! Steg ett i min f...

Mobilblogg från badkaret! Steg ett i min fina lilla livsförvandlig blev en förvandling av mitt hem! Nya soffor var ju redan kirrat, så det var resten kvar... Började med att fixa hallen. En stor billy-hylla är numera skohylla, och det går utmärkt att leva utan en ful och trasig hatthylla! Sen fick jag färg och målade hela skiten vitt! Alltså dom tre väggarna som inte redan var vita. Och fondväggen är still black. Sen målades mitt antika linneskåp vitt och fick ersätta den stora svarta hyllan i v-rummet. Och köket gjorde jag om helt. Känns som en helt ny lägenhet!! Älskar att bo här nu! Men efter två dygns slit och ännu ett besök hos tatueraren är jag värd en timme i badkaret!


Life, life...

Ja fy fan. Vad man har varit dum i sina dar...
Men nu ska det ändras!
Imorrn börjar kiddo ettan, helt galet att tiden går så fort, men även lilla damen ska nystarta lite. Ut med allt dåligt och in med lite bra liksom. Så jag kan må sådär oförskämt bra igen. Det kommer snart... Om ett par månader räknar jag med att ha vänt uppochner på en hel del saker i mitt liv. Bland annat är det fan dags att börja träna och sluta snusa. Det är nog dom två svåraste och mest disciplinkrävande sakerna av alla, men med allt annat runt omkring som ska ändras kanske det går lättare än jag tror... Aja det märks.
Nu ska jag iallafall packa kiddos väska iför morgondagen, och sen blir det att soffmysa lite innan det ska sovas!
Ett par bilder från Skogsröjet måste ju slängas in oxå:





Min finaste fina lilla Rocky!

301493_101502802 (MMS)

Min finaste fina lilla Rocky!


Nu är skogsröjet över! Bilder kommer varte...

img_5531 (MMS)

Nu är skogsröjet över! Bilder kommer vartefter, men nog fanken blev jag plåtad av NT när jag köpte cigg åt hela campet :)


Rock 'n' Roll Basement. Skrattar halft ihj...

1313008815537 (MMS)

Rock 'n' Roll Basement. Skrattar halft ihjäl oss med vakten och har skitkul. Kom och ta en öl vettja!


Usch vad jag saknar min knäppa unge nu!! M...

32781_1292350529 (MMS)

Usch vad jag saknar min knäppa unge nu!! Men lite krogjobb ikväll, och imorrn kommer han hem!!


Efter ännu en rockkväll igår blir det biom...

1312744341136 (MMS)

Efter ännu en rockkväll igår blir det biomys ikväll! Rocky får dock stanna hemma och mysa med sitt lilla spökdjur. Som självfallet heter Drago. :) Vi mänskliga varelser ska äta nötter och kolla på Transformers!


Igår var awesome!! Ännu bättre blir det på...

mms_img65967 (MMS)

Igår var awesome!! Ännu bättre blir det på lördag :) Är hos Fia nu och barnvaktar hennes kids. Vi har kollat på Disco Daggarna och varit på coop med alla fyra ungar i pyamas och köpt chips och läsk. Nu myser vi allihop i Fias stora säng. Har haft en bra dag, bortsett från att bilskrället valde att stendö halvvägs till Ensjön förut. Så det blir att bogsera!


RSS 2.0