Idag har vi varit i parken. Sen grillades ...

mms_img36723 (MMS)

Idag har vi varit i parken. Sen grillades det och jag blev dumpad inne i köket. As usual. Men Linus är här nu med lite roliga filmer som ska få mig på bättre humör! Och Dreas ligger och sover på mig sen ett bra tag, det är mys. Funderar på att bara skita i allt. Flytta till ett varmt land med kiddo och bara må bra. Men vem får inte såna funderingar emellanåt? Aja, nu blir det en film och sen ett bad! Sen sängen, upp tidigt imorrn igen.


Tack Jens. Från botten av mitt hjärta. Tår...

dscn0423 (MMS)

Tack Jens. Från botten av mitt hjärta. Tårarna rann som ett niagarafall. Hade nästan glömt bort hur söt min skrot var som treåring med hockykilla :) Underbara unge! Och nu ska han hämtas i skolan. Fort går det... Vasapark och mammafilt med kaffe väntar!


Påskafton i Kolmården! Superskönt väder, h...

mms_img50080 (MMS)

Påskafton i Kolmården! Superskönt väder, hur varmt som helst. Har ätit massor, spelat fotboll i träskor, blivit retad för att jag snarkar konstigt och nu ska jag dricka kaffe! Kiddo springer runt med sitt påskägg och sjunger Fear of the dark. Bra lördag.


Var i Linköping igår och hängde med Martin...

mms_img25070 (MMS)

Var i Linköping igår och hängde med Martin. Såg Lenny och hans Zombiesuckers och The Nightshift. Grymt bra kväll! Idag blev det Burger King, kaffe och park innan vi åkte hem. Och så pratade vi om fenomenet att man aldrig går ut i solen och tar tag i dagen när man vaknar i sin egen stad dagen efter att man festat. Då ligger man i soffan och slöar. Dumt. Nu ska det parkas mera!


Trött, tröttare, tröttast. Vill sova... Me...

mms_img62327 (MMS)

Trött, tröttare, tröttast. Vill sova... Men damen har varit duktig och städat hela dagen, och tvättade sängkläderna. Och dom är inte torra än. Så det blir att ligga i soffan och slöglo på Boston Legal tills man slocknar och sen vaknar med ont i hela ryggen till det ljuva "mamma mamma mamma får jag spel tvspel?" Underbara unge. Men ibland vill man inte spela tvspel klockan 8 på morgonen. Ibland vill man dricka kaffe först. Men det är himla skönt att ha skrotungen hemma igen! Imorrn blir det glass i solen!


Cherries, cherries, cherries and cleaning....

mms_img65924 (MMS)

Cherries, cherries, cherries and cleaning... Hemma och städar i värmen! Måste få lite ordning på allt innan kiddo kommer hem och det ska plockas påskris. Har tack vare min mamma världens finaste bikini, och tack vare Linus en massa snus så jag överlever dagen! Nu ska det sättas på mer kaffe, sen ska badrummen städas och tvätten hängas! Rätt skön dag ändå.


DET ÄR VÅR!!

mms_img42479 (MMS)

DET ÄR VÅR!!


Två sekunder innan damen for i backen! Nej...

mms_img36618 (MMS)

Två sekunder innan damen for i backen! Nej, den hade inte ens börjat rulla och ja, jag höll på att tappa byxorna. Men det gör liksom inget. Har varit ute i solen med massa folk, herrarna har skejtat, hundarna busat och jag och Andreas hade lite sakletning. Sen blev det fika hos min fina Elin och massa bebisprat och klappar på magen. Kvällen bestod av sushi, ett bad och sen film med Charlie, Chris och Patte. Fin söndag!


Mobilblogg as usual! Så är det när inte in...

mms_img58184 (MMS)

Mobilblogg as usual! Så är det när inte internet funkar hemma. Det där med rubriker och radbyten och grejer är bara trams. :) Har haft en asskön lördagkväll! Kiddo (för övrigt sötaste ever) följde med på kvällspromenad innan han la sig. Han skulle prompt med. I pyamasbyxor, morgonrock, vinterstövlar och skinnjacka! Han fick mössa och halsduk med, såg ut som en liten tant. Helt lovely. Amanda och Joanna kom och snackade lite skit, Joanna gick för några timmar sen, men Amanda är kvar och sluddrar omkring här efter en flaska vin! Hur söt som helst. Jag har fått i mej en flaska cola under tiden! Charlie är ute och svirar med Lenny och Mimmie på krogen. Nu vill damen ha kaffe här, så det ska jag ordna! Over and out!


Mår som en kung! Är hos Mia och myser loss...

mms_img39252 (MMS)

Mår som en kung! Är hos Mia och myser loss. Varit på busfabriken på kalas och ute på golfkrogen och ätit. Hängde med upp hit efteråt för lite tvspel och bebisgos. Lennon sover än men Noah skrattar och pratar rakt in i mitt lilla hjärta! Dom stora killarna spelar Mario Galaxy eller vad det heter. Och äter lördagsgodis. Och Andreas kläckte nyss kommentaren "oliver... Jag har ju inte fått så mycket v dig, så kan inte jag få dina bröder?" Oliver svarade diplomatiskt att det måste han fråga sin mamma om först. Dom är ju helt underbara, kidsen! Och twinsen har blivit så stora! Meningen med livet. Den förstår man liksom när man är bland massa barn. :)


Andreas fyller 7 år idag! Har haft folk hä...

mms_img67655 (MMS)

Andreas fyller 7 år idag! Har haft folk här hela dagen och han har fått massa fina saker. En elgitarr bl.a. som det rockats hårt på! Han har även fått skålar tills han flyttar hemifrån (som han önskat sig), massa bakugans, bandtishor, patches, en ring, ett armband, slime, två spel och ett armband som lilla Oliver gjort själv. Och en prinsesstårta med en tupp på. Rosor är ju för tjejer :) Men nu är vi heeeelt slut! Det blir att spela lite på supernintendot som han också fick idag, kolla på film och sen stupa i säng! Är helt chockad över att det redan gått 7 år! Och hur enormt man kan älska en liten människa. Helt galet. Helt underbart. <3


Varit på Munken ikväll. Och drack Cola! Du...

205094_101501299 (MMS)

Varit på Munken ikväll. Och drack Cola! Duktig tjej. Tog dock inga bilder med luren så får bli en gammal. Så trist med inlägg med bara text. Aja. Är så sjukt arg och ledsen. Och framförallt besviken på mig själv för jag tror att mina vänner är vänner. Man kan tamefan inte lita på en jävel. Alla blåser en. Thank you and goodnight!


Still a bit dead.. Datorn är helskev så de...

dsc_0998_edit0_e (MMS)

Still a bit dead.. Datorn är helskev så det får bli mobilblogg idag igen! Mår bättre idag men är fortfarande nykterist! Har blivit av med en stor sten från bröstet idag med. Nu är allt klart. Nästan. Lite hjärtsnörp fick jag när jag råkade kolla ut, av två anledningar. Men jag är ok. Har precis spelat legospel med kiddo. Han har byggt det själv och anser sig ha rätt att ändra reglerna när som helst för att vinna. Men jag vann. Han är söt, min gris.


Nykterist ja visst! Haft det kalas på Swed...

mms_img22024 (MMS)

Nykterist ja visst! Haft det kalas på Sweden Rock-båten och repade igår kväll när jag kom hem. Men nu ger jag upp hoppet, minnesluckor, blåmärken och ångest har jag fått nog av nu! Och så ljuger jag ju ihop en massa skit när jag är full med. Heltokigt. Så nu får det vara bra. Nu ska jag bada och hoppas skakningarna ger med sej lite!


Sådärja. Matchade kläderna litegrann med d...

dsc_1100_edit0 (MMS)

Sådärja. Matchade kläderna litegrann med dom knallblåa plattorna så att dom två som syns inte ska lysa. Dosan är dock svårare att dölja, men men. Så får det va. Ska till Patte och säga hej, sen vet jag inte alls vad dagen har att erbjuda. Sov bara 2 timmar inatt så en powernap kanske vore nåt... Kan ju inte bada, det suger. Aja. Have a nice day!


Some kinda hate

Har nog aldrig slaktat varken en låt eller en gitarr så hårt som idag...Men gött att bli av med lite ilska och gråt. Tack Misfits för hjälpen!

Asbra kväll igår. Behövde lite tjejer och girltalk. Har nog underskattat kvinnosläktet lite... Kul på Svea oxå. Förutom att Godzilla var där. Man kan ju inte kolla på nåt annat då liksom.
Nu ska jagdammsuga.

Jag är för övrigt skitsnygg i truckermusche.

RSS 2.0