Hängde på Babyl med grabbarna igår! Sen bl...

dsc_1813_edit0 (MMS)

Hängde på Babyl med grabbarna igår! Sen blev det Hugo med tjejerna. Och så kom jag hem med en hundvalp. Mycket konstig natt... Men roligt vare!


Ungefär så ja...

dsc09318 (MMS)

Ungefär så ja...


Cozy leopard


Deadly tired...

Var i Marby hos Johanna igår. Solade och lyssnade på musik, drack kaffe och ett par öl i trädgården. Riktigt mysigt. Sen blev det Munken på kvällen. Johan spelade. Skitroligt. Lyckades även låsa in mig i Pattes badrum, dörrjäkeln gick i baklås. Och jag fick världens panik! Jag är ju inte alls känslig för sånt i vanliga fall, men jag fick världens panikattack. Och Patte blev en smula skraj när han hörde mig så till slut sparkade han sönder dörren och kröp in och drog ut mig. Skitvidrigt var det.
Och nu väntar en riktig kidweekend! Imorrn blir det playdate med Maria och hennes kids, och på söndag ska vi dra med ett gäng ungar och gå på dinosaurieutställningen och sen käka Happy Meal! Andreas vill det istället för ännu ett kalas på busfabriken. Blir nog en fin helg det här!

Trollet äter klubbor och snorar ner allt i...

mms_img22399 (MMS)

Trollet äter klubbor och snorar ner allt i hans närhet! <3


Cherry Bomb & fever

Japp, Cherry Bomb i lördags! Askul, kommer lätt sparka alla andra sveaklubbars rumpor! Äntligen massa asbra musik och inte bara en playlist med alla kändaste band och låtar spelade av olika dj:s varje gång. Och jag hade hatt och var fin! Tog dock av mej frillan och la den i väskan efter halva kvällen igen. Orkar liksom inte gå runt med massa clips i huvet, även om det är fint =)

Och idag blev det att vara hemma med febertroll! Han varhos en kompis i helgen och badade i deras pool. Uppvärmt vatten så det borde ju vara lugnt, men icke då. Han är helt förstörd, kraken. Så nu spelar vi GTA och  dricker cola i myskläder. Vi lånar bilar av folk, tränar oss superstarka, äter massa hamburgare och hånglar med tjejer. Den barnvänliga versionen av GTA. Linus kom förbi med ett paket kaffe med. Så vi klarar oss.

Det är häftigt hur män alltid blir som små barn när dom är sjuka. Och ännu häftigare är att det börjar redan när dom ÄR små barn. Jag har just nu en 7-åring hemma som beter sig mer som en 3-åring och vill sitta i mammas knä, gosa, mysa och bara vara liten. Fast i den här åldern är det liksom bara sött, det har inte hunnit bli patetiskt än. =)

Multitasking queen!

Ja det har jag varit idag! Hunnit med massa städ, fyra maskiner tvätt, tre ungar, park, muffinsbak, Patteprat, film, popcorn, kvällsmat, tre-barns-bad, mm mm mm... Och allt typ samtidigt.
Men roligt har det varit!! Varför har jag bara ett barn för? Dags att börja producera fler kanske? Men nu är jag heeeelt slut. Nu är det South Park i sängen! Har ju tre kids att klä på och peta i frulle och köra till skolan imorrn! Ja, vi tar bilen imorrn..
Och så blir jag retad för att jag luras så fint. Julia var rädd för spöken. Andreas och jag löste det med att förklara att vi känner Lenny, och vet därför att det bara är smink och därmed löstes problemet. Tills Maja kom på att fullisar kan komma in genom fönstret om dom slår sönder det. Men inte då! Det är ju skottsäkert glas i Andreas fönster. Samma som polisbilar har. Och självklart skulle alla tre trycka så hårt dom kunde på fönstret, samtidigt, för att kolla. Det knakade. Jag sa att man kan göra illa händerna om man trycker för hårt på skottsäkert glas. Det funkade. Nu sover flickorna på varsin sida av min lilla kid. På armen, båda två. Och jag ler så jag nästan spricker.
Men nu ska damen sova!


Gaaaah!!

Så... Min mobil fick för sig att inte riktigt vilja funka... Efter tre samtal med dom trevliga människorna på Tele2s kundtjänst kom vi överens om att det antagligen var mitt svingamla simkort som var boven. Så den trevliga damen i andra änden sa att hon skickar ett nytt. Express, så det kommer imorrn. Kalas, tänkte jag, och skulle sen skicka ett sms. Inte då! För dom stängde ju av mitt simkort samtidigt som dom postade det nya. För det får inte finnas mer än ett aktivt simkort med samma nummer. Thanx for the info! Galet hur handikappad man känner sig utan lur!! Tack och lov har nätet hemma behagat fungera lite tilll och från under dagen.
För att peppa loss lite extra bjuder jag på ännu en bild från helgen. När jag är i mitt esse!

Hemma igen efter våran dygnstripp till Göt...

dsc_1749_edit0 (MMS)

Hemma igen efter våran dygnstripp till Göteborg! Jag, Charlie och Dread körde Lenny dit, dom spelade innan Blitzkid och nåt mer band. Hemma var det kalasvarmt så jag åkte relativt lättklädd. Men det var inte sommar ett dugg i gbg.. Tur man hade med sig jeans! Fick byta om på krogtoan. Det var ett brittiskt par där med, tjejen fyllde 30 och hennes pojkvän bjöd henne till sverige för Zombiesuckers och Blitzkid är hennes favvoband. Så jäkla fint! Sjukt trevliga var dom med. Sålde lite merch, drack öl och sov sen hos Dreads kompis Matthias som har världens häftigaste lägenhet! Idag blev det hemfärd med liten avstickare till Borås för flottig pizza.


Det är sommar!! Lovely!!

mms_img24694 (MMS)

Det är sommar!! Lovely!!


Park, park, park och sol, sol, sol! Vi har...

mms_img29205 (MMS)

Park, park, park och sol, sol, sol! Vi har fått röda kinder, kidsen har sprungit barfota och blivit mörkbruna av smuts. Med vita ränder på magen efter att dom spillt när dom druckit vatten. Nu är det fanken sommar! Och dom spelade kort. Hur sött som helst! Är så himla glad att värmen är här, bruna ben och barnskratt överallt redan. Och bara att kunna vara ute i friska luften istället för att ligga hemma i soffan är värt guld. Vi kör park hela dagen imorrn med!


Idag har mitt hjärta vuxit igen! Nu har de...

mms_img35347 (MMS)

Idag har mitt hjärta vuxit igen! Nu har det gjort plats för Ellas lilla Kurt-Holger. Thias fina lilla bror. Och dom har fått det jättefint ute i huset! Jag vet att jag ser ut att ha dubbelhaka på bilden. Det bjuder jag på. Det är skugga. Nu ska det tjatas på mitt eget älskade lilla barn så han röjer av i sitt rum innan det är sängdags.


Har haft en febrig men fin helg! Lite rep ...

dsc_1654_edit0 (MMS)

Har haft en febrig men fin helg! Lite rep i fredags följt av hattfest och Lilla Lovis, och i lördags blev det park och sen kalas för Mimmie, Pontus och Löken. Riktigt kul! Igår lapade vi sol i vasaparken och jag frös. Just nu sitter jag på köksbänken med halvtuperat hår och en kopp kaffe. Kommer nog bli en himla bra dag idag!


En öl, roliga spel och fina vänner! Snart ...

mms_img17392 (MMS)

En öl, roliga spel och fina vänner! Snart är jag frisk igen! Patte, Amanda och Macke är här. Eller Hilena och Chicko som min kära son säger. Svårt med namn alltså. Ska snart gå och däcka i sängen och ta sovmorgon imorrn! Och drar nog från stan i helgen. Får se vad det blir...


Tror att jag ger upp nu... Ja ja, man är ö...

dsc_1462_edit0 (MMS)

Tror att jag ger upp nu... Ja ja, man är överkänslig och tänker för mycket mitt i natten när man inte kan sova. Men just nu får det vara så. För jag har insett att det fan är livsfarligt att låta folk komma för nära. Man blir ju inget annat än ledsen. Det finns nog ingen som står bakom en oavsett vad, och det tjänar inget till att själv göra det för andra heller. Och så gör man illa människor utan att mena det, och så blir man själv trampad på. Nej fy fan. Jag ska hålla mig till min kiddo, för vi är fan starka som hulken tillsammans efter allt vi tagit oss igenom. Vet inte vart jag varit idag utan honom. Men nu ska jag inte tänka mer utan sova!


Var på tatueringsmässan igår och flängde r...

mms_img20252 (MMS)

Var på tatueringsmässan igår och flängde runt! Hur kul som helst. Kom dock inte hem med nån ny piercing i år, den biten stod Lenny och Mimmie för. Skitfina blev dom! Jag pussade Amanda och kollade på fina saker som jag vill ha. Sen var det rockklubb på Svea. Mison och jag låg på golvet och sjöng, lyckad kväll! Nu sitter vi ute och grillar och fryser. Skönt söndagshäng!


RSS 2.0