Be there...


Min bäbis är ett litet ljus i min tillvaro...

mms_img16037 (MMS)

Min bäbis är ett litet ljus i min tillvaro just nu! Bråkar med Charlies chefer dagarna i ända utan resultat och är så trött på allt nu så det är helt galet! Meeen på onsdag börjar projekt Rock n' Roll Basement! Nere på Benny Hill. Då jäklar blire party! Och hittills verkar det va himla många som är superpeppade så det här ska bli kul! :)


Blåbär.

Idag var vi i skogen med mkin kära mor och våran nya lånebebis och plockade blåbär.
Har även grillat i parken och ätit halvt ihjäl oss.
Men idag kom Linus och Patrik  hem från Norge. Oskadda. Det var nog de bästa med hela dagen.





Har det helt fantastiskt mysigt med lillsk...

mms_img32751 (MMS)

Har det helt fantastiskt mysigt med lillskrutten i soffan! Han är så liten så det är helt galet! Och jag är helt såld. Fick en klänning och en prickig kavaj idag med. Känns som en jäkla bra dag trots ännu ett 10-21.15pass på jobbet. Men nu ska det sovas! Och eftersom skrutten följer efter mig t.o.m. på toaletten så lär han nog haka på in till sängen med. <3


Transformation.

Japp, nu börjar det. Det nya livet. Så jävla skönt. Nu ska den gamla Anna-Elsa fram igen!
Hade en toppenkväll igår med fina vänner hemma och på Wasa. Dock extrem pain i fötterna idag, invigningen av ett par av mina höga klackar gick bra men lämnade lite spår efter sig.

Har ett skitkul projekt på gång också. Är lite lyrisk och förväntansfull.. Men mer om det nästa vecka!

Sov gott!

rs1028amy-wineho (MMS)

Sov gott!


Var hos Lenny igår. Och sen på Benny Hill....

1311328665318 (MMS)

Var hos Lenny igår. Och sen på Benny Hill. Skoj kväll som slutade i kaos. Och spöregn. Begränsad dricka framöver vore nog nåt.. Ikväll ska Supersonic Speedfreaks spela på Blå Huset. Kan hända att det blir en tripp dit. Men nu ska vi bara ligga i sängen ett par timmar!


....aaaaaand it's mine!!

bk15a (MMS)

....aaaaaand it's mine!!


Trött, seg och sliten! 10 - 21.15 är inte ...

1310997325164 (MMS)

Trött, seg och sliten! 10 - 21.15 är inte mitt favvopass, speciellt inte på måndagar. Är så trött så jag sitter och somnar mellan dom undersköna damerna som tittar på Supernanny och ler utan att ha en aning om vad programmet handlar om. Det är tur att man får så mycket värme och skratt på det här stället!!


Mina nya soffor är på plats! Och gud vad j...

mms_img17187 (MMS)

Mina nya soffor är på plats! Och gud vad jag älskar dom! Tack bästa Emma :) Blir att ligga och kolla på tv och njuta hårt ikväll. Är barnledig oxå, kiddo ville sova hos en kompis. Så då hinner jag styra och fixa lite. Man vill ju liksom piffa till hela lägenheten när man fått hem nåt nytt. Och jag är så glad att slippa allt det rosa. Älskade det förut men blev mätt på det. Nu ska det stylas iordning ordentligt här. Igen.


Munken in the park

Igår var vi vid himpa och badade efter jobbet. Asskönt. Sen på kvällen fick Andreas följa med till Munken och se Soundtrack of our Lives för första gången! Han rockade och underhöll med robotdans. Efter spelningen väntade vi in lite folk och passade på att dansa snyggt. Vi fick en rätt stor publik. Men riktigt skoj var det, och kiddo var helnöjd!





Repade inatt med Oh The Horror! Fick ihop ...

1309952917789 (MMS)

Repade inatt med Oh The Horror! Fick ihop en låt, men såhär i efterhand behöver nog texten finslipas lite. Men jävlar vad bra det här kommer bli. I love it.


Jobba jobba joooobba

mms_img29436 (MMS)

Jobba jobba joooobba


RSS 2.0