Det allra vackraste.

mms_img35139 (MMS)

Det allra vackraste.


Misconduct.






Igår spelade Daniel o hans vänner (Misconduct) på Trappan. Sjukt kul att se dom, har ju inte hört dom så mycket innan. Förbandet var riktigt bra med, sjukt trevliga dudes! =)
Idag har det dock blivit mycket badkar och soffa. Dålig som jag är har jag inte ens orkat ta upp adventsljustakarna ur  förrådet än. Men det kommer. =)

Just because I love it!

2342_13106099025 (MMS)

Just because I love it!


Ikea idag. Köpte lite badrumsgrejer, svart...

mms_img14659 (MMS)

Ikea idag. Köpte lite badrumsgrejer, svarta toasitsar, ny tvättkorg och en till badrumsmatta. Blev skitfint. Och så är det ju ett måste att äta köttbullar när man är på ikea. :) Igår var jag hos Paniz igen. Hon, jag och Maya var på 55an och drack modelldrinkar och körsbärsdrinkar. Sen gick vi till Platå och drack äckliga drinkar ur plastglas. Galet. Nu blir det en lugn fredagnatt med film hemma. Imorrn ska vi till Trappn och kolla på Danne och co i Misconduct. Har lovat honom att festa tills vi inte kan stå upp. Får se hur det blir med den saken..


Mobilblogg från soffan! Mysungen ligger oc...

201011242560 (MMS)

Mobilblogg från soffan! Mysungen ligger och sover. Jag, Charlie och Linus kollar på Harry Potter. Trean tror jag, vet inte så noga. Har mest sovit och grubblat idag. Imorgon ska jag ta tag i livet lite. Sola, köpa strumpbyxor och hårspray, leka hemma-spa och sen åka till Linköping och vara med fina Paniz. Kommer nog bli lite segt att faktiskt göra nåt efter alla lata dagar, men jag ska. :)


My Shorty makes it all worth it!



Spenderat ett dygn i Linköping hos min babe. Drack alldeles för många öl och hade skitkul. Tack babylove!
Och ikväll är The Stiffs fulltaliga igen. Äntligen!! Ska bli skitkul att repa. Saknar att ha mina grabbar på samma ställe samtidigt. Händer ju inte varje rep längre liksom..

Finns några små saker som gör att solen lyser lite extra starkt på min himmel nu, trots höstmörkret. Det gillar vi. =) Keep it up, please?

Jaja nu ska jag försöka ladda upp inför eftermiddan. Får ju inte bara ett barn med mig hem från skolan idag. Det ska lekas och bakas cupcakes med kidsen!!

Over and out.

Mera mobilblogg... :) Orkat mig ur sängen ...

201011112354 (MMS)

Mera mobilblogg... :) Orkat mig ur sängen idag! Klippt Charlie, han blev av med det axellånga och fick en het rockabilly-frilla istället. Skitsnyggt. Bilder kommer vartefter. Och jag har gått ner drygt tre kilo på ett par dagar. Inte bra att va så sjuk... Måste städa min hall med när jag blir frisk, såg det när jag kollade på bilden...


Jag är sjuuuk!! Måste bli frisk innan lörd...

201011102345 (MMS)

Jag är sjuuuk!! Måste bli frisk innan lördag! Orkar inte ens gå ut till datorn så det blir att mobilblogga från sängen. Min älskade unge har hjälpt mig att borsta ut håret iaf, han tyckte att det behövdes. Han är bra, den lilla mannen i mitt liv. Snart kommer Linus med massa filmer jag har beställt med. Ska nog försöka äta nåt oxå så jag inte tynar bort.. Fått i mig en nutrishake och en liten bit mozzarella hittills. Inget kul att slösa bort mat när det ändå kräks upp igen. :) Men nu blir det dåliga komediserier en stund!


Mobilbloggdrottningen ja visst! Är sjuk. M...

201011092336 (MMS)

Mobilbloggdrottningen ja visst! Är sjuk. Mår skit. Försöker bota det med varmt chokladte och lite vänner. Måste va frisk på lördag! Har även proppat i mig kickup-snus. Bara massa vitaminer och ginseng och annat nyttigt men ingen tobak. Bra skit. Får hoppas att jag slipper va sängliggande resten av veckan!


Mysig dag idag. Solat, handlat och haft be...

201011072325 (MMS)

Mysig dag idag. Solat, handlat och haft besök av Charlies mamma som hjälpte till att äta upp lite cupcakes. Snart hela kylen full. Men man får ju så många nya idéer hela tiden så det rycker i bakfingrarna och så blir det bara fler och fler... Har även invigt nya tröjan/klänningen jag fick av Charlie! Superskön. Nu ska det tittas på film och sen blir det nog ett bad!


Chokladmask! Bra skit. Vill äta den typ.. ...

201011062319 (MMS)

Chokladmask! Bra skit. Vill äta den typ.. :) Har varit på badhuset idag, riktigt skoj. Andreas träffade massa tjejer i bastun och dom sprutade vatten på aggregatet så alla vi stackars mammor höll på att storkna. Nu blir det en lugn kväll, skönt med en helt festfri helg faktiskt. Ibland behöver man bara vara lite familjär :)


Jag är iaf snygg tecknad. Tack Camilla!

72971_1282503308 (MMS)

Jag är iaf snygg tecknad. Tack Camilla!


Höstlovsdepp å det grövsta. Andreas har lo...

201011052307 (MMS)

Höstlovsdepp å det grövsta. Andreas har lov och inga pengar har vi. Det roligaste han gjort i veckan var väl att följa med och lämna in min mobil på service. Men imorrn planeras det att gå till badhuset. Och han föreslog biljard som kvällsnöje idag så det kan nog bli en liten tripp till nåt biljardställe. Nåt där dom säljer gott kaffe. I övrigt springer han runt i sin spidermandräkt och låter en massa just nu så jag ska nog gömma mej en stund...


mobilbekymmer deluxe

Än en gång har jag lyckats ha otur nog att få en sjuk lur! Den här gången är det laddningsmojängen inuti som har lagt av. Går ICkE att ladda. Har fått lämna in min bebis :( Men trots två dagar av ilska, frustration och nästintill tårar så hoppas jag den kommer hem och mår bra igen.

RSS 2.0