HALLOWEEN



Himla lyckad kväll igår! Jag och Charlie var äckligast i stan och skrämde livet ur lite folk på hemvägen sen, riktigt nice! Tack alla för en yoppenhalloween i år igen! Börjar bli lite av en tradition nu ju. Det gillar vi!

Grattis på födelsedagen bästis!

dsc_0454 (MMS)

Grattis på födelsedagen bästis!


Halloween närmar sig med stormsteg! Och på...

dsc_0445 (MMS)

Halloween närmar sig med stormsteg! Och på lördag har vi såklart våran årliga halloweenfest, så nu har det inhandlats en del saker så det ska bli minst lika storslaget som sist! Det värsta är dock spindelnäten. Hittade rester från förra året härom dagen, detta trots mitt frenetiska städande. Så vi får väl se hur lyan ser ut på söndag :)


Mycket mobilbloggande blir det! Grym kväll...

dsc_0428 (MMS)

Mycket mobilbloggande blir det! Grym kväll igår med rep, jammande och utgång! Några öl för mycket kanske, men det resulterade iofs i en extraordinär hemgång. Inte bara för att vi tog en halvmils omväg utan även för alla äventyr under tiden. Är så otroligt glad att jag har mina killar som gör livet så bra!


Har myseftermiddag med världens bästa barn...

dsc_0421 (MMS)

Har myseftermiddag med världens bästa barn, film, popcorn och cola! Vad vore livet utan mitt lilla solsken? (Vi pratar om snygga tjejer med, men det är hemligt.)


The party is over, time to sleep... Varit ...

dsc_0409 (MMS)

The party is over, time to sleep... Varit på födelsedagsfest hos Monika följt av massa öl och dans på hugo med många fina vänner. Imorrn kommer min lilla älskling hem igen. Saknar honom himla mycket nu. Blir så tomt utan allt jobbigt tjat och legobitar överallt. Sov gott!


Snett o dant. Men we love Kodjo!

dsc_0404_edit0 (MMS)

Snett o dant. Men we love Kodjo!


Bowlingnight

dsc_0395 (MMS)

Bowlingnight


Upsuited @ Hugo

dsc_0382_edit0_e (MMS)

Upsuited @ Hugo


Swim, baby!

Var på badhuset igår. Gött att få leka av sig lite ibland. Fast det var mest pojkarna som lekte och åkte allt. Men roligt hade vi. =)

Och idag är det international suit up day! Vi har naturligtvis inte missat detta, utan är oerhört välklädda och tjusiga idag. Hur kul som helst. Ska bli roligt att se ikväll hur många i stan som hakat på det och dansar i kostym.



Nu ska vi repa. Mår lite halvkasst, satt o...

dsc_0353 (MMS)

Nu ska vi repa. Mår lite halvkasst, satt och läste flashback-tråden av/om han som hängde sig idag innan vi drog hit. Riktigt otäckt! Men nu ska det skrivas en låt och peppas lite!


Testar att mobilblogga lite. Kan ju va kul.

Testar att mobilblogga lite. Kan ju va kul.


Repa!

Nu ska jag snart dra och repa. Ska visst göras en ny låt ikväll. Ska bli spännande! Har ju bara massakerat andras låtar hittills.

Välkommen till min nya blogg!

hihi

RSS 2.0