Legat vid sjön hela dan, nu ska det jobbas!

mms_img37757 (MMS)

Legat vid sjön hela dan, nu ska det jobbas!


Wrc and sunsets

Wcr var lovely! Lite Dwarves, öl, mat, presentshopping till kiddo, fest med Exploited och mosh till Gogol Bordello som avslutades med att jag gick in i en vägskylt på väg till bilen och slog näsan sne. Blödde massor och sov en smula obekvämt ihop med Charlie och Lenny i en alldeles för liten bil! Men kul hade vi!
Igår var jag i Marby med tjejerna ocg "grillade" och satt på klipporna och tittade på solnedgången. Fick lite mys med bebisLudde oxå. Sen blev det trädgårn och svea. Och idag kommer älskade underbaringen hem!

Just ja! Har även varit på kiddos första skolavslutning.. Inte utan att man fick en liten mammatår i ögat...


Igår var lovely!! Tror aldrig jag har twis...

252541_101502133 (MMS)

Igår var lovely!! Tror aldrig jag har twistat och skrattat så mycket förut. En otippad men helt klockren kväll! Idag är vi hos herr Doktor och äter kebab på bakgårn. Helt lovely det med!


Hårångest!!!


Jag och Julia på Hugo


På tisdag ska Julia få access till min kalufs! Tredje gången i mitt liv jag är hos frissan typ. Och jag har sån ångest! Vill klippa lugg, men samtidigt vet jag att jag kommer ångra det och sakna min älskade mittbena. Och så tar det minst ett halvår tills det vuxit ut igen sen. Och så blir det svettigt med lugg i pannan på sommaren med. Men nu är jag helt frisyrlös och skittråkig om jag inte har löshår, keps eller hatt. Gaaah... Aja det får bli som det blir. Litar på Julia!

Badhus och lek



Har varit på badhuset hela dagen med kiddo, en annan mamma, en pappa och tre till kids. Helt lovely! Har badat och ätit glass och druckit kaffe. Sen blev det hem och äta sallad. Helt slut!!

vattenkrig

Det bästa med att ha barn...



RSS 2.0