Kickstart My Heart

Fan, ibland händer saker som får hela tillvaron att lysa som en sommardag. Men så blir det snöstorm lika jävla fort igen. Så jag biter ihop och tillbringar kvällen med min nuni. Du vet vad jag menar.


Busfabrik och lek!

Idag blir det busfabriken med Figge och hans kids och Amanda och hennes lilla sötsyster! Antar att vi vuxna kommer leka mer än barna, precis som det brukar vara.
Men först ska vi lyssna på Bandit, för våra vänner i Rock'n'roll Allstars är där och pratar om fem minuter!


Photoshoot & Work

Idag har varit en sån där dag som gör en sådär oförskämt glad!
Har blivit plåtad av underbara Emma Roodla, hon ska göra ett fotoreportage om mig i Folkbladet. På några bilder har jag på mig en egendesignad sailorklänning och på några har jag mina "vanliga" kläder. Tog även några med min älskade gitarr. Har fått se några av bilderna, och dom är grymt fina!! Reportaget kommer nästa fredag.
Senare på kvällen var jag på arbetsintervju på stan, och jag har fått jobb!! Inget vik, min helt egna tjänst! Börjar på tisdag och ska vara nattassistent åt en kille som bl.a. lider av autism. Helt awesome.


I've got an iphone!!

Finally har damen en iphone! Helt lovely! Och så har man ju hittat blogg-appen med som inte fanns till min xperia.
Idag har jag hängt med Amanda efter jobbet. Ska försöka orka styra med alla måsten vartefter. Har två arbetsintervjuer och en plåtning imorrn! Ska vara med i Folkbladet, reportage om mig, kläder jag designat, musik jag styrt med, osv. Kan bli riktigt inressant! Men först blir det lite soffa, är iskall sen vi var ute i parken förut.


Har haft ännu en superb helg!! The Manics ...

320842_146068978 (MMS)

Har haft ännu en superb helg!! The Manics lirade hos oss i lördags, och som vanligt rockar alla halvt ihjäl sej när dom spelar. Helt fantastiskt. Blev lite efterfest på blå huset och sen lite kaos. Jag undrar när hjärtat ska börja må bra igen.. Orkar liksom inte va less på allt längre. Det här nya livet dog ut lite när jag fick vänta på garderoben jag beställde :/


Vi är så himla fina. Och jag får fortfaran...

img_7042 (MMS)

Vi är så himla fina. Och jag får fortfarande gåshud av att tänka på hur awesome helgen var. Och jag är lite glad i magen..


Har haft årets bästa helg!! Helt fabulösa ...

296762_263164510 (MMS)

Har haft årets bästa helg!! Helt fabulösa Dying for som Action gästade oss och klubben igår, och det blev röj och sen efterfest till 7 i morse. Galet roligt! Och i fredags var det fest på Blå Huset för Figge fyllde år. Lika galet som alltid där nere men så sjukt kul! Och ikväll blev det chips, soffa och filmer. Lovely.


Jag gillart. Lugglivet. Jag som alltid kli...

1316107190772 (MMS)

Jag gillart. Lugglivet. Jag som alltid klipper av, ångrar mig, sparar ut, klipper av, osv. Är jävligt nöjd för en gångs skull. Har haft en finfin dag dessutom! Kommit ut lite och dessutom styrt lite inför lördag, då Dying for some Action gästar våran klubb och sen sover här. Lär bli awesome!! Mår rätt ok idag med, trots sviterna efter helgens bravader. Men ett löst finger vägdes upp av att få dela säng med en tysk poledancer! Dock är det jävligt creepy att kunna böja fingret åt vilket håll som helst, vore skönt om det liksom satt fast på handen. Men det läker väl vartefter! Nu blir det filmmysmed kiddo, vi har dansat breakdance och är helt slut!


Blev en omgång med saxen. Igen. Så nu har ...

photo_effects-13 (MMS)

Blev en omgång med saxen. Igen. Så nu har damen lugg. Igen.


Pluggnatt med Amanda! Kidsen sover alla tr...

mms_img53486 (MMS)

Pluggnatt med Amanda! Kidsen sover alla tre, har två extra här över natten. Vi sitter i köket och skriver uppsats om hållbar utveckling. Det går åt mycket kaffe och cola, och jag har slängt i mej en halv påse chips. Jag som inte ens gillar chips! Ska ta ett break nu och kolla på tv en stund. Har roat oss med att kolla in lite bloggar och skrattat massor också. Lär va ett vrak imorrn men det är det värt! Får powernappa lite innan det är dags för Jolly Rockets reunion. Zombiesuckers ska lira, och deras tyska poledancer ska sova hos mej.. Det kan ju bli spännande! :)


Suck! Helt slut! Lördagen blev kalasbra, k...

297010_256540837 (MMS)

Suck! Helt slut! Lördagen blev kalasbra, kom galet mycket folk och grabbarna i Revolverine var awesome!! Blev riktigt stolt över våran fina skapelse. Klubben alltså, bandet skapade sig själva. Och idag har jag och Amanda sprungit runt på stan och köpt presenter till Charlie som fyllde år. Det blev lite roliga spel, för sånt gillar vi och vill gärna delta. Och så köpte jag lite badmys som jag kan låna av. Och så en tisha, godis, en bok och lite annat. Blev filmmys hela kvällen med gästerna. Och nu ska det sovas!!


Sådärja, Revolverine har soundcheckat och ...

303861_101502802 (MMS)

Sådärja, Revolverine har soundcheckat och ikväll blir det röj!


Ikväll blir det röj! Revolverine spelar på...

photo_effects-13 (MMS)

Ikväll blir det röj! Revolverine spelar på våran klubb! Är helt förstörd efter igår, men det är bara att ta sig i kragen och hoppa i kläderna, för om en halvtimme ska det soundcheckas! Igår drack vi modelldrinkar och spelade spel och biljard. Och jag tappade min mobil i marken ungefär hundra gånger.


RSS 2.0