Idag har jag varit ute i solen och rört li...

mms_img55263 (MMS)

Idag har jag varit ute i solen och rört lite på mej! Fått svar på proverna med, men det gav inte så mycket. Så nu ska jag få gå runt med ett ekg nästa vecka. Förhoppningsvis kan dom få fram nåt av det. Annars blir det röntgen och ultraljud i suppose. Jäkla lilla hjärta. Skönt att ha rört lite på sej iaf. Älska klänningen btw.


Varit och tagit prover idag! I eftermiddag...

mms_img47836 (MMS)

Varit och tagit prover idag! I eftermiddag blir det ännu ett ekg och träffa läkaren för provsvar och sånt. Just nu känns det som att hjärtat ska bryta mina revben inifrån. Hetsig liten rackare! Men förhoppningsvis bara i ett par dagar till.. Nu blir det att vila ett par timmar i soffan!


Ölrep, Zombiesuckers, läkare och Rammstein

Ja ungefär så har mina senaste dagar sett ut..
Ölrep i fredags. Lekte trumlärare och vi fixade till våra låtar lite så jag låter klok.
Svea i lördags, askul. Suckerspojkarna röjde. Och vi andra med. Lite Bifrost på det med. Och lite fylleprat deluxe =)
Hjärtat började bråka i fredags igen med och la inte av. Så igår blev det ekg och läkare och hela köret. Ska utredas ordentligt den här gången...
Och kiddo har fått nån Rammstein-noja så detdånar Du Hast här dagarna i ända.
High life, as usual!



Sen vägrade min dator ladda upp fler bilder! Oh how i love it!

Le pic!

Av nån anledning vill inte bilderna komma med när jag mmsar hit.. Hmm..
Här är bilden iaf:


Idag är damen bakis å det grövsta! Ölrep igår följt av ett besök och tillhörande däckning hos Max. Ikväll verkar det bli Svea. Om vi orkar.
Har varit på loppis med Johanna och Elin idag och köpt klistermärken åt barnet som han ska få imorrn när han kommer hem. Gött att inte sova hela dan!

Mobilblogg från optikern! Är med mamma som...

mms_img39379 (MMS)

Mobilblogg från optikern! Är med mamma som ska fixa nya brillor. Sen blir det ner till polisen om jag hinnet. Mitt leg gick ut i december 09 och jag tror jag behöver ett innan Sweden Rock-båten. Körkortet lär ju dröja till efter sommarn.. Karaktär? Ska repa ikväll, det blir kul. Förutom att mina lungor är helpaj igen nu när jag varit sjuk, så jag hostar och skakar som en idiot av astmamedicinerna. Men men, vad gör man inte för att kunna andas? Nu ska jag testa skitfula bågar! Over and out.


Headline!

Idag har skiten satt sig i lungorna. Astma ftw!
Orkade inte följa med till Markaryd. Men grabbarna tog med sig 8 finfina muggar till mig, det gillar vi! Ikväll blir det bara hemmadepp. Några timmar i badkaret kan jag tänka mig.
Andreas och jag har gjort ett hemma kontrakt idag med. Han har bestämt alltihopa. Det är fan duktigt!


Dai the Flu

Nu är jag sjuk igen! Influensa deluxe.. Hatart. I övrigt är det sådär. Många omkring mig som inte mår ok, och själv mår jag väl inte direkt asbra heller. Men det ska vi lösa!
Helgen var bra. I fredags var vi i Illfigures replokal med Alex, och Andreas trummade. I takt!! Tack gode gud. Inte alltid med bas dock, han når ju inte riktigt ner dit med sina små ben.. Sen blev det hemmakväll.
I lördags var jag och lillskit hos Max och kollade på film och alla asballa grejer han har hemma. Andreas är skitstolt för att han känner stans coolaste polis som skriker i Alex band. Eller var det Alex som spelade i Max band...?
Sen blev det iaf söndag och damen blev vrålsjuk. Feber, snor, dreggel och tårar överallt. High life!
Har roat mig med att sy ett linne iaf, alltid nåt. Har fått folk att beställa saker dom vill ha med så jag har lite att sy och styra med när jag bara sitter hemma.
Imorrn är det meningen att vi ska med Mike till Markaryd och hämta hans lilla Pixie Lee. Sötunge. Får se om jag orkar följa med..
Men idag blire morgonrock, soffa och varma koppen! Monika och Elin kommer sen, underbaringarna.




Suit up!

Igår var det suit up day igen. Pojkarna var stiliga i kostym. Vi var skitsnygga som vanligt. Blev överraskad med middag på Texas Longhorn, sen repade vi ett par timmar och Charlie gjorde snygga musikvideos med lilla kameran. Ska bli spännande att se sen. Och sen var det vidare till Hugo. Åt pommetallrik och  drack en öl,sen satt jag och Amanda och somnade vid bordet så vitog en taxi hem till henne och däckade med kläderna på!
Skitrolig kväll iaf, tills vi tröttnade till! =)



Coffeetime!






Repade och var på Hugo igår med Paniz och Patte. Riktigt skoj!
I övrigt händer det inte ett dyft just nu. High life!

Jo, kiddo är sjuk. Lille kraken. Jag har väl inte varit på topp efter gårdagen precis, men det är bara att orka! Har torkat kräks på badrumsgolvet, vardagsrumsgolvet och barnet. Och tömt hinkar. Nice värre!
Men han är så himla go, skitungen. Han blir så liten och mammanödig när han är sjuk. Precis sådär som han antagligen kommer vara resten av livet så han är av manligt kön. Fast än är det bara gulligt och mysigt =)
Och man får ju liksom sova lite när det går under såna här omständigheter, så det blev att sova till två inatt, sen blev det Shutter Island. Nu sover han men inte jag. Ska göra kaffe. Och gå och sola vartefter, om Charlie är pigg nog att ta hand om kräkandet ett tag. Han är oxå sjuk. Dom ligger och sover i varsin soffa nu, likbleka och pyttesmå. Dom små liven...


All you need is love

Segpropp!! Vaknade vid 4 i morse. Igen. Hu...

37928_1299068903 (MMS)

Segpropp!! Vaknade vid 4 i morse. Igen. Hur länge ska det hålla på så här? Aja. Ska till världens centrum och handla snart. Och jaga barn som smiter. Sen ska det repas om njurarna håller! Johanna kommer hit med, hon ska på rockabilly-kryssning och behöver låna kläder. Jag vill också åka!! Men jag sitter tajt och inväntar Sweden Rock-båten. Då blir det dunder!


Bara för att...

.. så kör jag en Dagens...

mysigaste:
När Dreas kom och myste inatt!

roligaste: att skrotungen följde med en kompis på fotbollsträning och ÄNTLIGEN har självförtroende nog att vilja börja själv! Pepp!

dummaste:
att min "powernap" blev ett par timmar för lång.. Så går det när man inte kan sova på nätterna.

planerande:
hur jag ska få pengar till soffan jag bara MÅSTE ha...

outfit:
baggyjeans, vit farfarströja, randiga mysstrumpor och stor knut på huvet!

kvällsplaner:
soffmys deluxe, och sen soooovaaa

avundsjuka:
på alla rika, lyckliga, utvilade människor!

saknad:
hmm... Idag saknar jag nog inget speciellt.


Insomnia Deluxe



Ännu en sömnlös natt har passerat... Höll på att slockna men då kom ett litet mystroll.. Han hade drömt att han, Charlie och Millhouse (eller Kvarnhus som han själv säger) blev jagade av zombies. Fast det var snälla zombies. Men han blinkade ändå massor så han vaknade. Ja, det är jättelogiskt, jag vet...
Så det var ju stenkört, bara att gå upp.. Hade inte ett dugg att göra, städade och tvättade ju allt igår natt. Så jag åt. Allt jag hittade i skåpen. Har bergis gått upp ettpar kilo, men vad gör det?

Det är rätt crazy att man kan älska en så liten människa så enormt stort. Rätt amazing. Han är mannen i mitt liv helt enkelt!

RSS 2.0