Cherry Bomb & fever

Japp, Cherry Bomb i lördags! Askul, kommer lätt sparka alla andra sveaklubbars rumpor! Äntligen massa asbra musik och inte bara en playlist med alla kändaste band och låtar spelade av olika dj:s varje gång. Och jag hade hatt och var fin! Tog dock av mej frillan och la den i väskan efter halva kvällen igen. Orkar liksom inte gå runt med massa clips i huvet, även om det är fint =)

Och idag blev det att vara hemma med febertroll! Han varhos en kompis i helgen och badade i deras pool. Uppvärmt vatten så det borde ju vara lugnt, men icke då. Han är helt förstörd, kraken. Så nu spelar vi GTA och  dricker cola i myskläder. Vi lånar bilar av folk, tränar oss superstarka, äter massa hamburgare och hånglar med tjejer. Den barnvänliga versionen av GTA. Linus kom förbi med ett paket kaffe med. Så vi klarar oss.

Det är häftigt hur män alltid blir som små barn när dom är sjuka. Och ännu häftigare är att det börjar redan när dom ÄR små barn. Jag har just nu en 7-åring hemma som beter sig mer som en 3-åring och vill sitta i mammas knä, gosa, mysa och bara vara liten. Fast i den här åldern är det liksom bara sött, det har inte hunnit bli patetiskt än. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0