Varit på Munken ikväll. Och drack Cola! Du...

205094_101501299 (MMS)

Varit på Munken ikväll. Och drack Cola! Duktig tjej. Tog dock inga bilder med luren så får bli en gammal. Så trist med inlägg med bara text. Aja. Är så sjukt arg och ledsen. Och framförallt besviken på mig själv för jag tror att mina vänner är vänner. Man kan tamefan inte lita på en jävel. Alla blåser en. Thank you and goodnight!


Kommentarer
Postat av: Spela roll igen

Nehe, den fick inte vara kvar. Den här då: vad gör sonen varenda helg när du är ute och super? Sitter hemma ensam och väntar?

2011-04-14 @ 08:28:54
Postat av: Lillis

Vad i helvete sitter ni och skriver för kommentarer. Ni har väl ingen jääävla aning om hennes liv så fuck off.. herregud fast man e mamma så kan man vara ute och fortfarande leva livet, tröga jävla människor

2011-04-14 @ 08:43:51
URL: http://Lillisinyou.devote.se
Postat av: Joanna

Alltså? "spela roll" lägg dig inte i andras liv. Om du stör dig så jävla mycket på hennes liv så sluta läs hennes blogg. Det känns inte som om du är bara någon random, tror du känner anna, så sluta vara en falsk idiot och våga visa vem du är innan du fäller patetiska kommentarer.



2011-04-14 @ 09:39:32
URL: http://ahylian.blogg.se/
Postat av: Tania

Bara det att du är anonym säger ju det mesta... otroligt fegt och larvigt.



DU är säkert en bitter morsa med ett kasst förhållande som aldrig kommer utanför dörren.



Eller bara en puckad brud.

2011-04-14 @ 10:19:01
URL: http://soisayitis.blogspot.com
Postat av: annaelsa

Hoppsan vad poppis man blev!

Fyi: Munken var jag på till ca 21.30. Då hade min sambo lagt min son.

Men nej, han sitter inte hemma och väntar. Han hänger självklart med ut på krogen! Dricker whisky och dansar på borden.



Nu missade jag den första kommentaren eftersom den tydligen togs bort, men antar att det var nåt intelligent!

Avundsjuka på mammor som inte slutar vara egna personer när dom får barn men ändå är kick-ass-mammor måste vara hårt...

2011-04-14 @ 13:15:23
Postat av: spela roll...

Jaja trasiga människor. Det blir säkert bra det där. Men på något sätt är det svårt att ta er på allvar. Väx upp och ta lite ansvar. Usch.

2011-04-14 @ 15:48:11
Postat av: annaelsa

Okej mamma!

Sen är det ju så med att man väljer vad man vill blogga om. Jag kan ha en mammablogg och bara skriva om det, men jag vill inte det. Det betyder inte att det som står i min blogg är allt som händer i mitt liv.

Fast det borde ju en så vuxen, mogen och smart person som du förstå!

2011-04-14 @ 16:01:48
Postat av: Lillis



Och så jävla fegt att vara anonym, säger ju mer om dig tröga människa.. Som anna sa man väljer vad man skriver om på bloggen. Jävla bitterfitta.

Anna, du e en asgrym morsa och du och alla runt om dig vet hur bra du tar hand om din son.

Kram Lillis

2011-04-14 @ 17:21:51
URL: http://Lillisinyou.devote.se
Postat av: Sandra

Hej! Har följt din blogg ett tag nu. jag säger bara, Du är grym. Kör på utav bara helvete :)

2011-04-15 @ 08:28:13
Postat av: AnnaElsa

Tania, Lillis & Joanna: I love you guys!!!



Sandra: Tack!!! <3

2011-04-15 @ 10:23:26
Postat av: Joanna

Haha jag skrev ett inlägg i min blogg om en annan person, vilket påminner så mycket om den här personen "Spela Roll".



Börjar med ett skitkasst argument i hopp om att Anna ska ta åt sig och bli ledsen. Sen när du får lite folk emot dig som faktiskt kommer med BRA argument så är det enda du kan säga är "Jaja trasiga människor. Det blir säkert bra det där. Men på något sätt är det svårt att ta er på allvar. Väx upp och ta lite ansvar. Usch."



Och varför skriver du bara det? Jo för att du inte kan komma med någonting mer än så, och du vet att vi har rätt i det vi säger. Men du vill inte verka osmart så du fortsätter och drar ner dig själv i näringskedjan ännu mer.



Visa lite stake och var inte anonym. Så länge du inte vågar stå för vem du är och för vad du säger så är det du som är trasig, inte vi.

2011-04-15 @ 14:52:48
URL: http://ahylian.blogg.se/
Postat av: spela roll

Ok vi gör såhär; argumentet att man är trasig och kass för att man inte skriver vem man är, är väl knappast speciellt relevant. Spela roll som sagt. Att man har rätt eller fel baseras inte på vem som säger, utan vad man säger. Punkt slut. Och ska vi då sammanfatta kommentarerna här ovanför så är det alltså "tröga jävla bitterfitta" från en uppenbart överviktig, trashig småbarnsmorsa som inte lever med pappan till barnet, och "kassa argument, patetiskt" från någon förvuxen fjortis med ringar överallt. (Så, nu är jag på er nivå). För det första kom jag med en fråga, inte ett argument, dvs "vad gör sonen...". För det andra handlade det inte om att göra någon ledsen, utan om en undran om hur livet går ihop för barnen om man super till hela tiden (vilket det verkar som i den här bloggen). För det tredje handlar det inte om att "sluta vara en egen person bara för man blir mamma" utan om att vara tillräckligt mogen att fatta att man inte KAN vara den man var innan man fick barn. Inte nyttigt för barnen. Den som lurar sig att tro något annat har fel och eller är en dålig förälder. Dålig självinsikt. Lägger man ut sitt liv till allmän beskådan står det väl fritt att läsa och kommentera och inte bara gulla? Skydda bloggen annars. Och jag är inte överaskad att en gemensam nämnare bland er som kommenterar är ringar i näsan, barn med någon man inte lever med längre, dålig ekonomi och halvtaskig självkänsla. Fortsätt ni försvara Annas och därmed er egen livsstil - men det faktum att ni uppenbarligen också känner er träffade betyder väl någonting? Och sluta maskera er egen dåliga självkänsla i töntiga försvar av er "kompis".

2011-04-15 @ 16:41:13
Postat av: spela roll igen

... och förresten - jag känner varken Anna eller någon av er andra - ger det mig mindre rätt i frågan?

Och Lillis - du som verkar mest upprörd och därmed också uppenbarligen tar åt dig mest - man ska passa sig för att kalla folk för fitta hit och dit när man är som du är. Tror du att det är snyggt när du putar med käften som du gör på ALLA dina bilder i bloggen? Du är fortfarande ful och trashig.

2011-04-15 @ 16:59:16
Postat av: Joanna

Din första kommentar var "Som man bäddar får man ligga". Ser ingen fråga där, mer "Skyll dig själv".



Och jag tänker inte ens svara på det du skrivit förens du vågar visa vem du är. Och ja otroligt barnsligt att inte kunna stå för vem man är.

2011-04-15 @ 17:44:37
URL: http://ahylian.blogg.se/
Postat av: spela roll

Du får tycka vad du vill Joanna, precis som jag. Det är inte direkt så att jag går och väntar på dina svar heller faktiskt.



2011-04-15 @ 19:11:02
Postat av: Linda

Hej Anna!

Läste dina kommentarer här eftersom dom var så många

Tråkigt att inte folk törs stå för vad dom tycker och skriver.

Sådana kommentarer är ingen idé att ens kommentera, slösa inte energi och ta inte åt dig.

Du har ensam tagit hand om din son i hela 7 år och han verkar vara en hel gullig kille med en massa gulliga kommentarer.



Till: Spela roll igen...

Jag är väääldigt säker på att Annas mamma skulle ingripa om Anna inte skulle ta hand om sin son ordentligt.

2011-04-15 @ 20:05:02
URL: http://LiindaOlsson.bloggplatsen.se
Postat av: AnnaElsa

Ojojoj..



Som sagt, om man BARA ser till det jag bloggar om så ja, då kan det säkert se ut som att jag super hela tiden. Det gör jag absolut inte, men det är det jag bloggar om mest.

Min son mår skitbra, jag har inte dålig självkänsla och jag tvivlar inte det minsta på min förmåga som förälder.

Jag är exakt samma person som jag alltid varit, PLUS att jag är mamma. Och blir äldre.

Det enda jag inte förstår är varför alla älskar att klanka ner på andra. Jag tar inte åt mig och blir inte ledsen, så kör hårt!



Och min egna personliga åsikt är att det värsta och mest tragiska som finns är mammor som slutar leva för att dom får barn och går miste om sina egna liv. Dom barnen mår inte heller bra.

Och att leva utan sitt barns pappa behöver inte alls handla om ett trashigt liv ellet oansvar. I mitt fall har jag inget val, då den personen inte finns ibland oss.

Fråga gärna, jag kan svara på vad fan som helst, men låt inte anklagande mot NÅN innan du vet fakta.

2011-04-15 @ 20:57:02
Postat av: Amanda

Men herregud vilken sorglig människa som hittat hit då! Antingen är du avundsjuk, är så trött på ditt eget liv att du endast får kickar genom att hacka på andra eller så är du bara dum i huvudet.



För det första, som du själv skriver, NEJ du känner inte Anna. Du dömer henne utifrån det du läser om i hennes blogg och drar sedan slutsatsen att hennes son lider och sitter hemma och väntar när hon super? (Lite ironiskt att hon skrev att hon drack cola). För det andra skriver man inte om precis allt man göär i sin blogg. Man kanske väljer att skriva om det roliga, att man var ute med sina vänner och hade roligt, istället för att skriva att man varit hemma hela dagen? Jag till exempel skriver kanske bara om 20 % av vad jag gör, resten anser jag vara ointressant eller helt enkelt inte relevant.



Anna är världens bästa mamma som har världens finaste son. Han är väluppfostrad, artig, skitsmart, absolut inte bortskämd och supergullig mot alla. Visste du det? Nej, för du känner varken Anna eller hennes son.



Tycker bara väldigt synd om dig "spela roll", helt enkelt. Finns inte en enda människa som har behovet att hoppa på någon annan som inte mår dåligt. Ingen. Så jag hoppas du får hjälpen du behöver, killen du älskar att älska dig tillbaka, förmågan att ta hand om ditt barn, självkänslan du saknar, pengarna du inte har, eller vad det nu är som du behöver och vill ha. Kanske en ring i näsan? Det gör ont men är värt det!



2011-04-16 @ 00:31:50
URL: http://cherrydollcrush.blogg.se/
Postat av: AnnaElsa

Amanda. Jag älskar dig. <3

2011-04-16 @ 00:40:21
Postat av: Ville Niskanen

Vilka sjuka människor som kommenterar något sånt här i andras bloggar. Jag gillar din blogg och säger bara: ta inte åt dig av anonyma fegisar.



Ha en fin helg!

2011-04-16 @ 01:51:09
URL: http://williamniskanen.blogspot.com
Postat av: AnnaElsa

Tack som fan!!

2011-04-16 @ 02:07:08
Postat av: Lillis

herregud vad e det för fel på människan?? och JA, DU ÄR EN BITERFITTA. och tack, jag vet att jag putar med läpparna på alla kort, visst e jag sexig? förstår om du e avundsjuk ;). Jag kommer aldrig bli en tråkig sorglig gammal kärring för att jag fått barn. Min son tycker jag e ascool och ser upp till mig,vilket jag tycker e bättre än att ha ett barn som skäms för en för att man e en gammal tråkigt kärring. Anna är min förebild. Du e bäst gumman..Spela roll får gärna stå för vem hon e men vilket uppenbart hon e för feg för. Fega jävla bitterfitta. Ser du jag kan också läsa det du skriver och få en bild av vad du är

2011-04-16 @ 12:47:27
URL: http://Lillisinyou.devote.se
Postat av: Tania

Det är intressant att inget det jag skrev fick kritik? Hittade du ingen hake? Var jag ingen ensamstående mamma men höll ÄNDÅ med de andra? Jobbigt?



Eller just det, jag har en ring i näsan, ja för det spelar stor roll?



"och jag är inte överaskad att en gemensam nämnare bland er som kommenterar är ringar i näsan, barn med någon man inte lever med längre, dålig ekonomi och halvtaskig självkänsla"



Jag jobbar med ensamkommande flyktingungdomar, jag har varit volontär i afrika ett antal gånger. Jag är utbildad behandlingspedagog.



Att jag har en ring i näsan (det enda som stämde in på mig i din beskrivning av oss som kommenterat) skulle alltså betyda att jag är sämre kommande förälder, sämre vuxen eller vet mindre om hur man ska bete sig?



Det är trots allt 2011 men det kanske du har missat. Folk ser annorlunda ut och det försvinner inte för att man fyller 20. Såg en artikel om en lärare som var 40 som var tatuerad på hela armarna hade fått kommentaren "hur kan DU vara lärare".. kommentaren kom från en 70årig gubbe...... rektorn var HELT på lärarens sida. han sa "om vi bara skulle ha lärare som såg exakt likadana ut skulle det ju inte spegla verkligheten 2011, det är att göra barnen en bjärntjänst"... fundera på den...



Och ja, argument faller och känns inte lika självklara när det är en anonym som säger dom. Det blir så otroligt lätt att tro att det enbart handlar om avundsjuka eller bitterhet, eftersom du inte vågar stå för vem du är... Kan du förstå det?



Har aldrig förstått grejen med att vara anonym bara, så enkelt är det. Men ja, alla är vi olika...



2011-04-16 @ 17:39:26
URL: http://soisayitit.blogspot.com
Postat av: Monika

Naädu! Jag sviker dig aldrig och finns här alltid!!! <3

2011-04-18 @ 14:11:21
Postat av: Monika

Men shit... nu såg jag alla kommentarer.. Elin berättade om det här också.



Huvudsaken är att Du Anna och alla vi andra vet hur det ligger till. Jag tänker inte skriva mer än så.

Du är SÅ bra och det vet du.

Puss och Kram!

2011-04-18 @ 14:16:47
Postat av: Becka

Men ojdå! Jag tänkte "25 kommentarer, säkert folk som skrivit massa gulliga saker till henne!" Men vad fel jag hade då, vilken disskusion det blev här då! Någon anonym jävel som har alldeles för lite fritidsintressen ser jag ;) Jag säger ingenting, jag har inte träffat dig med din son, men jag tvivlar inte på att du är en bra mamma! Han ser hur söt och go ut som helst på bilder ju! Tycker det är otroligt onödigt (och nästan lite fascinerande) att man orkar lägga ner tid på att kommentera sånna saker på en blogg! Skriv något uppiggande istället för fan, eller ingenting. Tycker jag i alla fall. Puss på dig Anna!

2011-04-18 @ 19:10:37
URL: http://rebeckabengtsson.blogg.se/
Postat av: Lillis

ja, nu e fittan på min bloggsida och drygar sig.. snacka om att inte ha nåt liv

2011-04-26 @ 19:07:43
URL: http://Lillisinyou.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0